DAMER

Filter
Shop - Vælg
Shopping Muligheder
Tøjstørrelse
Race Suit Type
Fabrikant
Färger
Køn
Age Group
Approval
Stil
Fabric
Wetsuit Size
Lens Type
Limited Edition

Svømningskostumer til kvinder

Vores sortiment af badetøj til damer har tusindvis af damebadedragter i næsten enhver stil, du kunne tænke på!

Med verdens største udvalg af kvinders ydeevne svømmetøj er ProSwimwear det største sted at besøge, hvis du leder efter det seneste inden for FINA-godkendte konkurrencedygtige racerdragter som Speedo LZR Racer X og Arena Carbon Ultra knæskindbadedragter.

Til støtte for vores tekniske dragter har vores damer-badetøjssortiment også hundredvis af fitness- og træningsbadedragter, der alle er lavet til de højeste standarder fra verdens førende svømmemærker, herunder Speedo, Arena, Jaked, FINIS, Maru, Mad Wave og mange mere.

Disse kvinders svømmekostumer er designet og lavet ved hjælp af det nyeste inden for badedragtsteknologi til at være klor- og UV-resistent. Derfor er de det perfekte valg til træning - de holder deres form, pasform og farve op til fire gange længere end almindelige badetøj til damer.

Vores sortiment til badedragter til kvinder handler heller ikke kun om konkurrencedygtige badetøj. Vi har det rigtige svømmetøj til enhver lejlighed, uanset om du er på udkig efter en svømmebikini, noget luksuriøst designer strandtøj eller svømmetøj til barsel.

Vi har et omfattende udvalg af et og to stykke svømmekostumer i de mest fashionable og stilfulde designs, der giver dig komfort og selvtillid, når det er tid til at slappe af.

Så gør ProSwimwear til dit første stop, når du leder efter badetøj til damer. Vi er sikker på at have de perfekte badetøjsdragter til dig på lager og til de bedste priser.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.