pladsholder-script-billede

Svømning mp3-afspillere

At lytte til musik eller podcasts under træning plejede at være en luksus, som kun landbaserede atleter som løbere og cyklister kunne nyde.

Men ikke længere! Der har været en utrolig udvikling inden for waterproof MP3-afspillerteknologi i løbet af de sidste par år, hvilket betyder, at svømmere også kan drage fordel af at høre deres yndlingssange, mens de er under vand.

Du kan nu købe en waterproof MP3-afspiller til svømning sammen med waterproof hovedtelefoner, hvilket hjælper de lange solo-træningssessioner med at gå lidt hurtigere.

En svømmende MP3-afspiller har alle funktionerne i en standardenhed, bortset fra at den clipses komfortabelt på din brillerem.

Svømning med en waterproof MP3-afspiller kan ikke kun lindre kedsomhed under lange svømmeture, men det kan også forbedre din rytme, udholdenhed og humør.

Forestil dig scenen. Du nærmer dig slutningen af ​​en lang session, og fristelsen er at afslutte et par længder tidligt. Vi har alle været der, ikke? Nå, hvis du bruger en undervands MP3-afspiller, kan du finde dine yndlingssange og tænde igennem!

Hvis du har lyst til at skifte fra musik, kan en waterproof MP3-afspiller også bruges til podcasts eller lydbøger. Svømmende MP3-afspillere såsom FINIS Duo understøtter alle ubeskyttede MP3- og WMA-lydfiler.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.