pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 23

Indstil stigende retning
Side
per side

Svømmestopure

Vores svømmestopure har et stort udvalg af waterproof stopure, der kan bruges af svømmere eller trænere til at overvåge træningspræstationer.

Hvis du leder efter et waterproof ur til svømning, er du kommet til det rigtige sted, da ProSwimwear lagerfører førende mærker, herunder Fastime , Swimovate, FINIS og mere.

Fra et grundlæggende svømmestopur med enkelt display til et avanceret træners waterproof stopur, vi kan opfylde alle dine timingbehov med vores serie af sportsstopur.

Det bedste svømmestopur har en enorm hukommelse og en omfattende skærm, der hjælper dig eller din træner med at overvåge omgangsfordelinger, slagfrekvenser og meget mere.

Du kan finde endnu flere timing-funktioner, hvis du bærer et waterproof ur til svømning fra f.eks. Swimovate, FINIS eller Poolmate .

Disse er mere end blot et svømmestopur - de vil måle din distance, slagfrekvens, hastighed og effektivitet samt registrere dine tider, og de kan være rigtig nyttige, hvis du vil spore dine svømmetider uden at have adgang til en træner.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.