pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 31

Indstil stigende retning
Side
per side

Træningssnorkler for svømmere

En svømmesnorkel er en fantastisk træningshjælp til at hjælpe svømmere på alle niveauer med at koncentrere sig om at forbedre deres slagteknik.

At bære en svømmetræningssnorkel giver en konstant tilførsel af ilt, selv når dit ansigt er nede i den neutrale position i vandet.

Uden distraktionen ved at skulle dreje head til siden for at trække vejret, kan svømmere, der bærer en centersnorkel, koncentrere sig fuldt ud om andre områder af deres svømmetur, såsom slagteknik eller spark.

Træningssnorkler til svømmere fås i forskellige farver og stilarter, og hos ProSwimwear har vi et stort udvalg med alle de bedste mærker, herunder Arena , Speedo , MP Michael Phelps , FINIS , Mad Wave og mange flere.

Nogle mærker laver endda slagspecifikke svømmetræningssnorkler, såsom FINIS Freestyle Snorkel. Hvis du leder efter en svømmesnorkel til børn, som dine børn kan bruge til at udvikle deres svømmefærdigheder, har vi også en række juniorstørrelser på lager.

Ud over teknik kan brug af en svømmesnorkel også hjælpe dig med at øge kardiovaskulær styrke. Cardio caps kan monteres på toppen af ​​en center snorkel for at begrænse mængden af ​​luft, der lukkes ind, hvilket vil give lungerne en øget træning.

De har måske et simpelt design, men disse svømmesnorkler er et af de mest alsidige og nyttige træningshjælpemidler, du kan have.

For flere tips til, hvordan du kan få mest muligt ud af din svømmetræningssnorkel, tjek vores blogartikel - Sådan bruger du en træningssnorkel til en hurtigere svømning

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.