pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 29

Indstil stigende retning
Side
per side

En trækbøje er en vigtig svømmetræningshjælp til at forbedre din armstyrke og teknik i vandet.

Hvis du leder efter en svømmebøje til at hjælpe med at udvikle dit svømmeslag, er du kommet til det rigtige sted - vi har trækbøjer fra alle de bedste mærker inklusive Speedo , FINIS , Arena , Maru , TYR og mere.

Ved at placere denne specialsvømmebøje mellem dine ben, mens du svømmer, vil din underkrop blive hævet og støttet i vandet, så du kan koncentrere dig om din armbevægelse.

Der er et bredt udvalg til rådighed for at finde den rigtige poolbøje til dig. En traditionel pullbuoy vil have en ottetals-stil, som f.eks Speedo Trækbøje eller den Arena Freeflow Pullbuoy. Andre vil have yderligere funktioner, såsom FINIS akse bøje som kan bruges som almindelig pullbuoy eller alternativt rundt om anklerne som ankelflyder.

Vores store udvalg af professionelle svømmebøjer kommer i alle farver og designs. Det er lige meget om du leder efter en pink trækbøje eller en sort, du finder et godt tilbud på din yndlingsfarve hos ProSwimwear .

Du kan også få nogle tips og råd til at bruge din trækbøje i træningen ved at læse vores blogartikel her - Sådan bruger du en trækbøje til at forbedre din svømmeteknik

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.