pladsholder-script-billede

Varer 1-19 af 44

Indstil stigende retning
Side
per side

Vores udvalg af svømmeørepropper og svømmenæseklemmer tilbyder en enkel, men effektiv måde at holde vand ude af dine ører og næse, mens du er i poolen.

En uønsket irritation som Swimmer's Ear er blot en af ​​grundene til, at du måske vil overveje at bruge høreværn til svømning. Det opstår ofte, når vand bliver fanget inde i øret, hvilket gør det muligt for bakterier i din øregang at formere sig.

Tilstanden er almindelig blandt børn, men det er ikke usædvanligt, at voksne svømmere også lider af det, så brug af disse specialiserede vandørepropper kan spare dig for unødvendigt ubehag.

Vi har et bredt udvalg af silikone ørepropper til svømning. Det smukke ved at bruge en blød silikonestruktur er, at den kan tilpasse sig formen på dit øre og fungere som en barriere mod vand uden at forringe din hørelse.

Alle de bedste svømmemærker har svømmeørepropper i forskellige former og designs, så de passer til svømmerens individuelle præferencer. Vi har også svømmeøredråber, der hjælper med at tørre indespærret vand inde i dit øre.

Hvis du også ønsker at forhindre, at vand løber op i næsen, så prøv at bruge en svømmenæseklemme. De er behagelige og nemme at have på og vil forsegle dine næsebor, når du er i poolen. Bare placer næseklemmen over næseryggen, og efter et stykke tid vil du ikke engang opdage, at du har en på. Fleksible rammer og bløde silikonepuder garanterer en behagelig og sikker pasform.

Svømmenæseklemmer fås i en række farver og størrelser fra alle de bedste mærker, og mange kommer med deres eget plastikopbevaringshus.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.