pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 56

Indstil stigende retning
Side
per side

Landtræning For Svømmere


Ingen pool? Intet problem! Hos ProSwimwear har vi alt, hvad en svømmer behøver for at holde sig skarp til deres næste løb, selv når de er ude af poolen. Uanset om det er opvarmnings-, styrke- og konditionstræning eller restitution, når du ikke er i stand til at komme i poolen, har vi det bedste udvalg af svømmerens tørland træningsudstyr, så du kan forblive klar til løb.


Ikke al svømmetræning skal foregå i poolen. Der er et uendeligt udvalg af forskellige tørlandøvelser og træningsteknikker, som du kan bruge for at forbedre din svømning. At have nogle svømmeres træningsudstyr til tørt land kan hjælpe dig med at definere enkeltstående dele af din svømmetur eller hjælpe med at forbedre din svømning som helhed. Noget af det udstyr, du kan få, inkluderer benstropper, strækbånd, modstandsløkker, sjippetove, foam rollers og meget mere!


Hvert stykke landtræningsudstyr sikrer, at du kan få mest muligt ud af din tid ude af vandet. Til hvert stykke udstyr er der forskellige forskellige øvelser såsom lægge og quads med foam roller eller øvelser til intern og ekstern rotation med modstandsbåndene! Dette er blot nogle få eksempler på mange forskellige ting, du kan gøre selv med ét stykke landtræningsudstyr!


Vi lagerfører landtræningsudstyr til svømmere fra en række utrolige mærker, som ved, hvad svømmere har brug for i og ud af poolen. Du kan få dette udstyr fra Stretchcordz, MadWave og Fitness Mad !

Tørland Øvelser For Svømmere

Tjek vores blogindlæg, 13 Dryland-Øvelser, for lidt inspiration til, hvordan du starter din landtræningsrejse til svømning! Få dit udstyr i dag, og lad ikke være ude af poolen forhindre dig i at være klar!

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.