pladsholder-script-billede

PLEJE AF BADEDRAGT

 

At passe på din badedragt bør være en væsentlig del af din rutine efter svømning. Ved at følge de rigtige metoder til: at passe dit jakkesæt, vaske det og opbevare det, kan du spare dig selv for stresset ved at skulle købe et nyt jakkesæt, da dit gamle er beskadiget eller nedbrudt.

Vask

Når du er færdig med din svømmetur, er det bedst at vaske din badedragt med en mild sæbe under postevand. En sæbe er påkrævet, da vand alene ikke fjerner alle spor af klor eller salt, og disse vil langsomt nedbryde dit jakkesæt, hvis det efterlades.

Brug af vaskemaskine og tørretumbler anbefales aldrig, når du vasker din badedragt. Den kraftige vaskecyklus involveret i en vaskemaskine vil forårsage skade på dragtens stof, hvilket resulterer i "bobler" og trådvarer. Ikke kun dette, men vaskevæsker og pulvere kan forårsage langvarig skade på stoffer og sømme (hvis de er bundet sammen)

Tørring

Når du tørrer din badedragt, skal du være tålmodig. Det er vigtigt at lade dragten tørre naturligt, væk fra enhver varmekilde eller direkte sollys. Sørg for, at din badedragt ikke tørrer, mens den stadig er i en taske eller æske, da dette vil få din dragt til at tørre til en unaturlig form. Når det er helt tørt, kan det derefter returneres i sin emballage eller din svømmetaske.

Brug af en varmekilde eller direkte sollys kan forårsage skade på din badedragt, såsom falmning og nedbrydning af elastikken. Det betyder, at din badedragt ikke vil leve ud af sin fulde livscyklus.

Hvis du svømmer regelmæssigt og opdager, at din badedragt ikke er tør før din næste svømmetur, anbefaler vi at købe et ekstra kostume, så du altid har et klar.

Andre Nyttige Tips

Køb det rigtige materiale: Populære mærker tilbyder alle et meget holdbart udvalg af dragter, normalt konstrueret af det, der er kendt som "PBT" (polybutylenterephthalat). PBT-badedragter er en delikat blanding af polyester og PBT. Det resulterer i et meget klorbestandigt stof, som bevarer sin form og farve længere end traditionelt badetøj. Ekstra liv lycra er også tilgængelig fra producenter, som også tilbyder en fremragende modstandsdygtighed over for virkningerne af klor. Hold øje med disse materialer i vores udvalg af træningsbadetøj.

Rengør efter HVER svømmetur: Selvom du kun har været til en hurtig dukkert, vil den samme mængde klor være på dit jakkesæt uanset tid i poolen. Det er vigtigt at skylle din badedragt ved at følge instruktionerne ovenfor og er nøglen til en langtidsholdbar badedragt.

Behold ekstra dragter: Ikke nok med at du aldrig ønsker at blive fanget kort ved poolen uden din badedragt, men at have en anden dragt, mens din første tørrer, er en fantastisk måde at holde dragtens levetid lang. Nogle svømmere har altid to dragter med, hvis den ene bliver beskadiget. Vi tror altid, at man aldrig kan få for mange badedragter!

Pas på dit jakkesæt, mens du bruger det: Undgå forlegenheden ved at rive dit nye jakkesæt i stykker ved poolen, og hold blot øje med potentielle farer. At sidde på kanten af ​​en pool er et stort nej nej, den ru karakter af flisekanten er designet til greb, når du står der, og den vil nemt gribe din dragt nok til at rive et hul i den. Ikke kun kanten af ​​poolen, men vær forsigtig med, hvordan du trækker den ud af din taske, lynlåse kan nemt rive sig vej gennem dit nye jakkesæt. Du kan aldrig være for forsigtig!

Din badedragt er til svømning! Hvis du leder efter et kostume til at ligge på en solseng i, så lad være med at bruge din almindelige svømmetøj. Ikke alene kan solen skade farverne og fibrene. Men hvis du lige har været til en dukkert, vil den fremskyndede tørreproces gøre mere skade end gavn. En god waterproof solcreme er fantastisk til at svømme udendørs, men selv da kan olier i solcreme skade dit jakkesæt, så undgå at få overdreven solcreme på dit jakkesæt.
Bade og spabade kan forårsage omfattende skader på dit jakkesæt, kemikalierne og sæberne, der bruges, vil nedbryde dit jakkesæt lige så hurtigt, som klor gør, når det kombineres med varmen.

Vores sidste bedste tip er at være forsigtig med, hvordan du opbevarer dit jakkesæt efter din svømmetur, traditionen med at pakke dit jakkesæt ind i en håndklæde er en meget dårlig vane, vil klor og andre poolkemikalier trænge ind i dit håndklæde. Vi anbefaler altid at bruge vådrummet i din taske eller en separat mesh-taske til dit jakkesæt. En mesh-pose vil give din dragt mulighed for at begynde at tørre i den naturlige luft, efter at den er blevet skyllet af.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.