pladsholder-script-billede
 

Sikker Online Bestilling

Vi tager beskyttelsen af ​​din identitet og fortroligheden af ​​dine kortoplysninger meget alvorligt.

Vores login-, konto- og betalingssider er hostet på en dedikeret sikker server og beskyttet med et SSL-certifikat. Det betyder, at dine navne- og adresseoplysninger krypteres, efterhånden som de sendes til os.

Det betyder, at dine oplysninger er sikre og ikke kan opsnappes af en tredjepart.

Når du kommer til kassen, vil du bemærke tilstedeværelsen af ​​en hængelås i adresselinjen i din browser. Hængelåsen er en universel måde at fortælle dig, at det websted, du er på, er sikkert, og dine oplysninger vil blive opbevaret sikkert.

Dine kreditkortoplysninger registreres ikke af vores side, da betalingsoplysningerne sendes direkte via et sikkert link til PayPal, betalingsgatewayen.

  

Mastercard SecureCode

PayPal

PayPal skjuler dine økonomiske oplysninger, så du ikke behøver at dele dem online. Vi beskytter også dine køb, så hvis der skulle opstå et problem, kan du få dine penge tilbage. Vilkår og betingelser gælder.

PayPal lader dig betale med et par lette klik. Ingen besvær med at få din pung frem eller indtaste dine kortoplysninger på forskellige websteder. Alt du behøver er din e-mailadresse for hurtig og nem betaling.

Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du også bruge denne gateway til at betale med alle større kredit- og debetkort undtagen American Express.

 

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.