PRESTANDA  |  PRESTANDA  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  ÖPPET VATTEN  |  LÆR AT SVØ  |  GYM | SNORKELING | ANSIGTSMASKER

Returneringer & Bytninger

 

  Alle gaver købt fra 1. november til 24. december har en særlig udvidet returret, hvis de er købt som julegave.

ProSwimwear accepterer returnering indtil den 31. januar 2021 for varer købt mellem 01/11/21 og 24/12/21.


Vær opmærksom på, at ProSwimwear holder lukket til jul den 25. december og 26. december 2021.

Vores kundeserviceafdeling åbner igen fra kl. 8.00 (GMT) onsdag den 29. december for at besvare eventuelle telefon- eller e-mail-forespørgsler.


 

 

Varsel

ProSwimwear bruger ikke længere Ezi Returns-firmaet til at acceptere returneringer, ProSwimwear påtager sig intet ansvar for varer eller ordrer, der sendes tilbage til Ezi Returns-adresser.
Følg nedenstående proces for at returnere din vare.

Vi vil gøre oplevelsen med at returnere dine varer så hurtig og let som muligt. Ved international retur anbefales International 'underskrevet for' eller 'sporet' porto i tilfælde af tab.

Det er kundens ansvar at sikre, at produktet er tilstrækkeligt pakket for at undgå mulige skader under transport. Sådanne genstande, der er beskadiget under transit, returneres til kunden og refunderes ikke. Du får fuld refusion for værdien af ​​de returnerede varer; du får ikke refunderet eventuelle forsendelsesomkostninger (medmindre varerne returneres er defekte) eller eventuelle skatter, du har betalt på din ordre, hvis det er relevant.

Pak dine returneringer, udfyld returformularen, der fulgte med din ordre, og placer den i din returpakke.
Besøg https://proswimwear.gfs-returns.com/ og udfyld oplysningerne for at købe et returmærke direkte tilbage til os
Læn dig tilbage og lad resten være til os!
Det er virkelig så simpelt, når vi har behandlet din retur, tilstræber vi at gennemføre din refusion så hurtigt som muligt.

Standard returprocedure

Bemærk: Vores standardreturprocedure er adskilt fra din lovbestemte ret til at annullere og afvise defekte varer (se nedenfor). Vores standardreturprocedure påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Hvis din vare er defekt, eller du vil udøve din lovbestemte fortrydelsesret, skal du gå til bunden af ​​denne side for at få flere oplysninger.

Du kan returnere nye, ubrugte eller ubrugte produkter inden for tredive (30) dage fra den dato, hvor varerne blev sendt til dig. Alle varer skal returneres sammen med al original emballage som modtaget af dig. Sørg for, at din returpakke er pakket og forseglet sikkert.

Hvis en restitution forfalder, behandler vi refusionen så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder inden for fjorten (14) dage efter modtagelse af den oprindelige ordre tilbage til os.

Produkter, hvor der findes hygiejnemærkater og / eller beklædningsgenstande, kan kun returneres, hvis mærkaten er ubeskadiget og fuldt fastgjort til produktet. Produkter kan heller ikke returneres, når de er brugt i en pool. Produkter, der returneres, hvor hygiejnemærket og / eller beklædningsetiketterne mangler, er beskadiget eller er blevet manipuleret med, eller hvor genstanden er blevet brugt i en pool, nægtes returnering og sendes tilbage til dig for din egen regning.

Det er kundens ansvar at sikre, at alle købte varer er tilstrækkelige, før varerne ikke returneres ved at fjerne hygiejne- / beklædningsetiketter eller komme ind i en pool.

Du har en juridisk forpligtelse til at tage rimelig pleje af varerne, mens de er i din besiddelse. Hvis du ikke har taget rimelig vare på varerne, mens du er i din besiddelse, forbeholder vi os ret til:

  • Afvis en refusion og anmod om yderligere betaling til kostpris for at returnere varerne til dig, eller
  • Inddriv kompensation fra dig ved at trække penge fra tilbagebetaling.

Vi returnerer ikke leveringsomkostninger i tilfælde af returnerede varer. Du får kun refunderet det originale leveringsgebyr, når du udøver din lovbestemte ret til at annullere eller afvise defekte varer som beskrevet nedenfor.

Vi betaler kun returomkostningerne og efterfølgende genleveringsomkostninger (hvis relevant), hvis returneringen er et resultat af vores fejl, eller varerne er defekte.

 

Returnerer Adresse

ProSwimwear

Unit 1 Plum Lane

Bridgwater

Somerset

TA65HL

United Kingdom

 

Udveksling

Desværre kan vi ikke tilbyde en udvekslingstjeneste. Hvis du har brug for et alternativt emne, bedes du placere en ny ordre og returnere originalen til refusion.

 

Fejlede punkter

Varer, der returneres som fejlbehæftede, skal sendes til vores returafdelings opmærksomhed og medtage en kort notat, herunder ordrenummer og detaljer om problemet.

Varen (e) vil så blive vurderet af vores returhold i samarbejde med producenten.

Skulle varen anses for at være defekt vil dette blive udskiftet, eller i tilfælde af forældet produkt vil der blive aftalt et alternativt emne, eller en restitution vil blive udstedt, hvis det ønskes.

Hvis varen er defekt, vil du modtage en restitution for produktet (kun standardleveringsomkostninger).

Bemærk venligst, at denne proces kan tage flere uger at fuldføre, når varer er modtaget.

 

Elementer sendt i fejl

Kunder bør kontakte os, hvis de modtager en vare ved en fejl, så den relevante metode kan organiseres

 

Reklameartikler

Til tider vil vi tilbyde vores kunder en vare gratis i henhold til en specialfremme. ProSwimwear tilbyder de gratis varer i god tro, men kan ikke holdes ansvarlige, hvis varen bliver defekt på nogen måde og ikke er ansvarlig for udskiftningen.

 

Vilkår og betingelser

Venligst returner ikke varer via kurere eller posttjenester end dem, der er detaljerede på denne side.

Bemærk, at ProSwimwear ikke er ansvarlig for betaling af told eller afgifter i forbindelse med returnering af købte varer.

Sørg for, at du er opmærksom på alle afgifter, især når du bruger kurerer, til at returnere varer til ProSwimwear.

Alle varer, der returneres til ProSwimwear, der har ubetalte eller udestående told og afgifter, vil blive afvist.

Dette betyder, at de bliver hos kureren, indtil betaling er modtaget.

Eventuelle varer, der holdes af kurer i afventning af betaling, opbevares på et eksternt sted, hvor ProSwimwear ikke har adgang.

Hvis told og afgifter er ubetalte og / eller returneringer er hos kurer, vil ProSwimwear ikke kunne behandle din refusion / er.

Alle varer skal returneres i deres originale emballage med alle mærker på plads. Badetøj, beskyttelsesbriller eller svømmetilbehør, der er blevet slidt eller brugt i en pool eller chloreret vand, kan ikke returneres til refusion. Det er forbrugerens ansvar at bestemme egnetheden og tilpasningen af alle genstande, inden du bruger varen i en pool, og gøre varen uselbar, hvis den returneres.

Det er kundens ansvar at sørge for, at produktet er tilstrækkeligt pakket til at undgå eventuelle skader under transporten. Sådanne genstande beskadiget i transit vil blive returneret til kunden og ikke refunderet.

 

 
© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.