pladsholder-script-billede

Persondata og privatliv er følsomme emner, hvorfor vi altid har taget opgaverne med databehandling og databeskyttelse ekstremt alvorligt. Vi gennemgår konstant de måder, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, både internt og i samarbejde med tredjeparter såsom betalingsgateway-udbydere. Vi håber, at oplysningerne i denne privatlivspolitik forsikrer dig om, at vi tager alle foranstaltninger for at beskytte dine data og respektere dit privatliv til enhver tid, men hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os ved at e-maile gdpr@ proswimwear .eu

Brug venligst nedenstående links til at navigere til hvert afsnit i denne privatlivspolitik:

  1. Online sikkerhedstips
  2. Hvordan og hvorfor vi bruger dine data
  3. Typer af data, vi indsamler
  4. Dine privatlivsvalg
  5. Dine privatlivsrettigheder
  6. Datasikkerhed
  7. Data opbevaring
  8. Vores tredjeparts databehandlere
  9. Liste over tredjepartsdatabehandlere
  10. Meta remarketing
  11. Ændringer i denne privatlivspolitik


Online sikkerhedstips

Vi tager dine data seriøst, og det er vi sikre på, at du også gør, men her er nogle tips, som du kan bruge til at forbedre din personlige datasikkerhed.

    1. Aktiver privat browsing i din webbrowser. Dette giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at efterlade et spor af historik, adgangskoder, cookies og andre forskellige datastykker.

    1. Se efter hængelåsikonet og https://-elementet i starten af ​​URL'en, når du surfer og handler online. Dette indikerer, at hjemmesiden er sikker og træffer foranstaltninger til at kryptere dine personlige data.

    1. Klik ikke skødesløst på links, og vær opmærksom på at afsløre personlige oplysninger for at gøre krav på 'gratis' tilbud eller deltage i quizzer.

    1. Slå automatiske opdateringer til for at holde enhver software opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser.

    1. Brug en firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger såsom antivirusbeskyttelse på tværs af alle dine enheder.

    1. Vær kreativ og brug komplekse adgangskoder og skift dem med det samme, hvis du har mistanke om, at din sikkerhed er blevet kompromitteret.

    1. Gør dig selv opmærksom på de seneste online-svindel.

    1. Brug en sikker webbrowser såsom Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

    1. Overvej at deaktivere funktioner såsom 'autofyld' for formularer og websider. Et alternativ er at bruge et sikkert adgangskodestyringsværktøj, der er tilgængeligt.

    1. Slå 'cookies' fra for at forbedre privatlivets fred, men vær opmærksom på, at dette kan have en dramatisk indvirkning på kvaliteten og funktionaliteten af ​​mange websteder.

    1. Brug en VPN eller et virtuelt privat netværk til at kryptere din forbindelse til internettet samt maskering af din placering. Dette kan have stor indflydelse på din mulighed for at bruge nogle hjemmesider som f.eks. netbank.

    1. Brug ikke usikrede WI-FI-netværk, som normalt findes på hoteller, lufthavne og restauranter.

    1. Download kun software fra pålidelige kilder.

  1. Slå to-trins godkendelse til, når det er muligt, websteder som Google og Facebook tilbyder nu dette sikkerhedsnet for dine konti hos dem.


Hvordan og hvorfor vi bruger dine data

Databeskyttelseslovgivningen betyder, at vi kun kan bruge dine data af bestemte årsager, og hvor vi har et juridisk grundlag; enten ved samtykke, kontrakt eller legitim interesse for at gøre det. Her er hvordan og hvorfor vi bruger dine data:

For at behandle dine ordrer

Så vi kan sende dig en bekræftelse på din ordre og eventuelle sporingsdetaljer

Kunde support

For at hjælpe med at løse eventuelle problemer, du måtte have via vores live chat support, telefon eller e-mail.

Markedsføringsformål

Med dit samtykke sender vi e-mails om nye produkter og tilbud, der kan have din interesse.

Forbedring af din shoppingoplevelse

For at gøre dit besøg hos ProSwimwear mere personligt og relevant for dig indsamler og analyserer vi data, nogle gange ved hjælp af tredjepartsapplikationer.

Vi sælger ikke data

Vi respekterer dit privatliv og den tillid, du har vist os som vogtere af dine personlige data. Vi gør ikke, og vil aldrig; sælge, leje, lease eller videregive dine data eller personlige oplysninger til en tredjepart, undtagen hvor du har givet os tilladelse til det, eller hvis loven kræver det.


Hvad betyder hvert af disse retsgrundlag?

Samtykke

Definition:Du har givet et klart samtykke til, at ProSwimwear kan behandle dine personoplysninger til et bestemt formål.

Hvordan får du mit samtykke?

Når du giver os personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, sørge for en levering eller returnere et køb, antyder vi, at du giver samtykke til, at vi indsamler dem og bruger dem kun af den specifikke årsag.

Hvis vi beder om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, såsom markedsføring, vil vi enten bede dig direkte om dit udtrykkelige samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

Hvordan trækker jeg mit samtykke tilbage?

Hvis du tidligere har givet samtykke til, at ProSwimwear må behandle dine data, men nu har ombestemt dig, kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at e-maile gdpr@ proswimwear .eu eller ved at skrive til os på følgende adresse; Proswimwear ltd, enhed 1 plum lane, dunwear, bridgwater, uk, ta6 5hl.

Bemærk venligst: Hvis du trækker dit samtykke tilbage, og hvis vi ikke har et andet juridisk grundlag for at behandle dine oplysninger, stopper vi behandlingen af ​​dine personoplysninger. Hvis vi har et andet juridisk grundlag for at behandle dine oplysninger, kan vi fortsætte med at gøre det i henhold til dine juridiske rettigheder.

Kontrakt

Definition: Behandling af dine data er nødvendig for en kontrakt, du har med os, eller fordi vi har bedt dig om at tage specifikke skridt, før du indgår den pågældende kontrakt.

Berettiget interesse

Definition: Behandling af dine data er nødvendig af hensyn til ProSwimwear eller en tredjeparts legitime interesser, disse anses for at være:

  • - Forbedring af datasikkerhed.
  • - Levering, udvikling og forbedring af den service, der tilbydes af ProSwimwear .
  • - Gør det muligt for os at forbedre, tilpasse eller ændre den service, der tilbydes af ProSwimwear .
  • - Få indsigt fra din adfærd på din rejse til, fra og omkring vores hjemmeside.
  • - Afgøre, om marketingkampagner er effektive.


Typer af data, vi indsamler

Nogle gange giver du os data, nogle gange indsamles data om dig automatisk, men der er også elementer af persondata, som vi ikke indsamler.

Data vi indsamler

Data, der identificerer dig

Din IP-adresse, browsertype og -version, tidszone, geoplacering for at identificere, hvor du befinder dig, enhedstype.

Data om, hvordan du bruger ProSwimwear -websted(erne)

Hvordan du navigerer til ProSwimwear -websted(erne) og de URL-stier, du følger, når du er på webstedet, hvilke sider du har set, og hvor længe du bliver på disse sider sammen med andre webstedsydelsesstatistikker, konverteringsdata.

Noget af denne aktivitet spores ved hjælp af 'Cookies'. Medmindre du justerer dine browserindstillinger for at afvise cookies, vil vi og udvalgte tredjeparter udstede cookies, når du interagerer med ProSwimwear . Disse kan være 'sessions' cookies, hvilket betyder, at de sletter sig selv, når du forlader ProSwimwear , eller 'vedvarende' cookies, som ikke sletter sig selv og hjælper os med at genkende dig, når du vender tilbage, så vi kan levere en skræddersyet service.

For mere information om vores cookiepolitik besøg venligst denne side.

Ordreinformation

Tid og dato for køb, købte produkter, ordreværdi.

Data du giver os

Kontaktoplysninger

Dit navn, leveringsadresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Økonomisk information

Dine kredit-/betalingskortoplysninger, PayPal eller Amazon betalingsoplysninger og faktureringsadresse. Vi er fuldt ud PCI-kompatible, og som sådan gemmes ingen af ​​disse data af os, og enhver dataoverførsel til tredjeparts betalingsbehandlere er fuldt krypteret.

For at beskytte dine personlige oplysninger tager vi rimelige forholdsregler og følger industriens bedste praksis for at sikre, at de ikke på upassende måde går tabt, misbruges, tilgås, afsløres, ændres eller ødelægges.

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres oplysningerne ved hjælp af sikker socket layer-teknologi (SSL) og lagres med en AES-256-kryptering. Selvom ingen metode til transmission over internettet eller elektronisk lagring er 100 % sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer yderligere generelt accepterede industristandarder.

Data vi ikke indsamler

Følsomme personoplysninger

Vi indsamler ikke følsomme personlige data som race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøse overbevisninger, sundhedsdata osv. Vi bruger heller ikke profileringsværktøjer til at indsamle sådanne oplysninger.

Børns data

Selvom vi anerkender, at børn kan få adgang til ProSwimwear -webstedet, markedsfører vi ikke aktivt vores produkter til børn eller indsamler bevidst personlige oplysninger fra børn. Hvis du har nogen bekymringer vedrørende dette, så send en e-mail gdpr@ proswimwear .eu


Dine privatlivsvalg

Vi har detaljerede måder, hvorpå du kan vælge ikke at dele dine personlige data med os, men vær opmærksom på, at brugen af ​​disse metoder kan have en negativ indvirkning på din browsing og shoppingoplevelse på ProSwimwear -websted(erne) og kan også påvirke din evne. at foretage et køb.

For ikke at give os nogen personlige data

Vær opmærksom på, at denne mulighed betyder, at vi ikke vil være i stand til at behandle nogen transaktioner, men du vil stadig være i stand til at gennemse ProSwimwear -websted(erne).

For at slå cookies fra

Du kan ændre indstillingerne i din webbrowser for at deaktivere/blokere cookies. Du kan også slette eventuelle cookies, der i øjeblikket er gemt via dine browserindstillinger.

Du kan læse vores fulde cookiepolitik på denne side

At anmode om, at dine data ikke bliver brugt til markedsføringsformål

Før vi bruger dine data til markedsføringsformål, vil du blive bedt om at give samtykke ved aktivt at afkrydse en 'opt in'-boks. Du kan vælge at fravælge markedsføringskommunikation ved at klikke på linket 'afmeld' nederst i e-mails eller ved at e-maile gdpr@ proswimwear .eu. Angiv venligst den e-mailadresse, som du ønsker at blive fjernet fra ProSwimwear -mailinglisten.


Dine privatlivsrettigheder

Du kan til enhver tid udøve dine rettigheder ved at sende os en e-mail til gdpr@ proswimwear .eu

Du har ret til: Få adgang til oplysninger, vi har om dig.

Dette inkluderer

  • De kategorier af data, vi behandler
  • Formålene med de data, vi behandler
  • De kategorier af tredjeparter, som data kan videregives til
  • Hvor længe dataene vil blive opbevaret og de kriterier, der bruges til at bestemme denne periode

Vi vil give et svar på eventuelle anmodninger om oplysninger inden for en måned efter anmodningerne er fremsat.

Du har ret til: Få os til at rette eventuelle unøjagtige personoplysninger om dig.

Venligst e-mail gdpr@ proswimwear .eu med alle detaljer om de unøjagtige data og detaljer om eventuelle rettelser, du ønsker at foretage.

Du har ret til: Overfør dine data til en anden tjeneste.

Ved modtagelse af denne anmodning vil vi give en kopi af dine data i et CSV-format, som du derefter kan levere til en anden tjeneste.

Du har ret til: Bliv glemt af ProSwimwear .

Du kan bede os om at slette alle personlige data, vi har om dig, så længe det ikke længere er et lovkrav eller nødvendigt for os at opbevare dataene med henblik på din brug af ProSwimwear -websted(erne).

Du har ret til: Indgiv en klage over vores brug af dine data.

Vi er altid glade for straks at løse eventuelle bekymringer vedrørende brugen af ​​personlige data, men hvis vi fejler dette, kan du kontakte Information Commissioner's Office ved hjælp af oplysningerne på deres hjemmeside www.ico.org.uk.

Du har ret til: Indsigelse mod, at vi bruger dine data til at træffe automatiske beslutninger.

Vi kan bruge data til at give dig en mere personlig oplevelse og mere relevant information, når vi gennemser ProSwimwear websted(erne) eller i vores markedsføringskommunikation.


Datasikkerhed

Hvor sikre er de data, vi indsamler?

På trods af alle de forholdsregler, vi tager, og de sikkerhedsforanstaltninger, vi har på plads, hvad enten de er fysiske, elektroniske eller ledelsesmæssige, er enhver data, du giver, på din egen risiko. Desværre kan ingen dataoverførsel garanteres at være 100 % sikker.

Du er ansvarlig for dit brugernavn og din adgangskode, du bør gøre alt for at holde dem sikre og aldrig videregive dem til andre.

Hvis du mener, at dit privatliv er blevet kompromitteret, bedes du kontakte os på gdpr@ proswimwear .eu


Data opbevaring

Hvor er dine data gemt?

De data, vi indsamler, behandles på vores kontor i Bridgwater, Somerset (Storbritannien) og i alle databehandlingsfaciliteter, der drives af de tredjeparter, der er identificeret i denne privatlivspolitik.

Ved at indsende dine personlige data accepterer du denne overførsel, lagring eller behandling af os. Hvis vi overfører eller opbevarer dine oplysninger uden for EØS på denne måde, vil vi tage skridt til at sikre, at dine privatlivsrettigheder fortsat er beskyttet som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Hvor længe opbevares dine data?

Vi opbevarer data, så længe det er lovligt påkrævet eller nødvendigt for os at opbevare dataene med henblik på din brug af ProSwimwear -websted(erne).


Vores tredjeparts databehandlere

I løbet af du navigerer til/omkring ProSwimwear -webstederne og under behandlingen af ​​din ordre kan vi blive bedt om at videregive aspekter af dine data til tredjeparter, som alle er anført nedenfor, og som vi alle har revideret for at sikre, at de er i overensstemmelse med GDPR.

Generelt vil de tredjepartsudbydere, som bruges af os, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at give dem mulighed for at udføre de tjenester, de leverer til os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere, såsom betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har dog deres egne privatlivspolitikker med hensyn til de oplysninger, vi er forpligtet til at give dem til dine købsrelaterede transaktioner.

For disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker, så du kan forstå den måde, hvorpå dine personlige oplysninger vil blive håndteret af disse udbydere.

Husk især, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der er placeret i en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de jurisdiktioner, hvor den pågældende tjenesteudbyder eller dens faciliteter er placeret.

Hvis du for eksempel befinder dig i Canada, og din transaktion behandles af en betalingsgateway, der er placeret i USA, kan dine personlige oplysninger, der bruges til at gennemføre den pågældende transaktion, være underlagt offentliggørelse i henhold til amerikansk lovgivning, herunder Patriot Act.

Når du forlader vores butiks hjemmeside eller er omdirigeret til en tredjeparts hjemmeside eller applikation, er du ikke længere underlagt denne fortrolighedspolitik eller vores hjemmesides servicevilkår.

Hvis du har nogen bekymringer vedrørende denne liste eller ønsker at finde ud af mere information om, hvordan data behandles på vores vegne af disse tredjeparter, bedes du venligst sende en e-mail gdpr@ proswimwear .eu

En liste over vores tredjeparts databehandlere

PayPalPayment Gatewayhttps://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full
BarclaysPayment Gatewayhttps://www.barclaycard.co.uk/business/security
AmazonPayment Gatewayhttps://pay.amazon.com/uk/help/201751600.
Global-ePayment Gatewayhttps://www.global-e.com/privacy/
AmazonPayment Gatewayhttps://pay.amazon.com/uk/help/201754760
EbayPayment Gatewayhttps://www.ebayinc.com/our-company/privacy-center/gdpr/
DX3 WebsInfrastrukturhttps://dx3webs.com/customer-services/privacy-gdpr.html
Edmonds CommerceInfrastruktur 
SalvieInfrastrukturhttp://www.sage.com/company/gdpr
PingdomInfrastrukturhttps://www.solarwinds.com/legal/privacy
BoostmyshopInfrastrukturhttps://www.boostmyshop.co.uk/legal/privacy-policy.pdf
ForudarbejdeInfrastrukturhttps://ecommerce.aheadworks.com/privacy-policy/
XtentoInfrastrukturhttps://magento.com/legal/terms/privacy
Data linkInfrastrukturhttps://www.holbi.co.uk/privacy-policy
KanalenhedInfrastrukturhttps://www.channelunity.com/privacy-policy/
Sælg på markedspladserInfrastruktur 
Kongelig PostInfrastrukturhttps://www.royalmail.com/privacy-notice
DHLInfrastrukturhttp://www.dhl.com/en/legal.html#privacy
GoogleInfrastrukturhttps://privacy.google.com/businesses/compliance/#?modal_active=none
MarcariaInfrastrukturhttps://www.marcaria.com/ws/en/about-us#Security
Reg123Infrastrukturhttps://www.123-reg.co.uk/terms/privacy.shtml
Bare UnoInfrastrukturhttps://www.justuno.com/legal/gdpr-compliance.html
Kom så farInfrastrukturhttps://dk.godaddy.com/help/how-we-use-your-data-27880
Betroede butikkerMeddelelsehttps://www.trustedshops.co.uk/imprint/
Spark PostMeddelelsehttp://www.sparkpost.com/gdpr/
KampagnemonitorMarkedsføringhttps://www.campaignmonitor.com/trust/gdpr-compliance/
PinterestMarketing / Kommunikationhttps://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy
VKMarketing / Kommunikationhttps://vk.com/privacy
YoutubeMarketing / Kommunikationhttps://policies.google.com/privacy?hl=da-DK#enforcement
FacebookMarketing / Kommunikationhttps://en-gb.facebook.com/business/gdpr
InstagramMarketing / Kommunikationhttps://help.instagram.com/2000935033561463


Meta remarketing

Vi bruger Meta Remarketing-tagget på vores websted til at levere personlig annoncering til besøgende på webstedet.

Tredjeparter, herunder Facebook og Instagram, kan bruge cookies, web beacons og andre lagringsteknologier til at indsamle eller
modtage oplysninger fra vores hjemmeside og andre steder på internettet, og bruge disse oplysninger til at levere
måletjenester og målannoncer. 

Med Meta remarketing kan du muligvis se vores annoncer på Facebook og Instagram efter dig
har besøgt vores side. For at dette skal ske, bruger Meta en Custom Audience Pixel, der aktiveres, når en besøgende
lander på en webside, og en unik "cookie" placeres i deres browser. Målretning af meta-lookalike-målgrupper tillader
os for at vise annoncer på Facebook og Instagram til personer, der ligner dem, der allerede har besøgt eller foretaget et køb
fra vores hjemmeside. 

For at fravælge Metas indsamling og brug af oplysninger til annoncemålretning besøg: https://www.facebook.com/help/568137493302217 

 


SMS markedsføring

Hjemmesiden bruger cookies til at hjælpe med at holde styr på varer, du lægger i din indkøbskurv, herunder når du har forladt din indkøbskurv, og disse oplysninger bruges til at bestemme, hvornår du skal sende indkøbskurvpåmindelser via e-mail eller SMS.

Ovenstående udelukker opt-in-data og samtykke fra tekstbeskeder; disse oplysninger vil ikke blive delt med nogen tredjepart.


Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, så tag dig tid til at gennemgå den ofte.

Ændringer og præciseringer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen på hjemmesiden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, giver vi dig her besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi bruger og/eller videregiver. det.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.