pladsholder-script-billede

 

Med Proswimwear har du mulighed for at sende en prismatch-anmodning, alt du skal gøre er at navigere til den produktside, du er interesseret i og trykke på knappen "Price Match" på den side, og derefter udfylde de nødvendige detaljer.

 

Hvis din anmodning om prismatch lykkes og falder inden for vores vilkår og betingelser, matcher vi ikke kun prisen, vi giver dig også 2% ekstra rabat på varen! Bemærk venligst, at en anmodning om prismatch kan tage 24 timer for et svar (men er normalt meget hurtigere) i arbejdstiden og op til 72 timer, hvis den sendes i weekenden.

 

 

Prismatch-anmodninger skal anmodes om og godkendes inden køb.

Bemærk venligst, at når vi overvejer anmodninger om prismatch, vil vi også tage hensyn til eventuelle leveringsomkostninger.

Berettigelse til prismatch (vilkår og betingelser) - ProSwimwear Ltd vil kun matche videresælgere, der har varer på lager af nøjagtig samme model og størrelse. Vi matcher ikke end-of-line, udsalgsprodukter eller produkter, der sælges under kostprisen af ​​andre forhandlere. Bemærk venligst, at vi ikke matcher priser på Amazon og eBay.

Fandt du det billigere med en rabatkode? Som en del af vores prismatch-løfte bestræber vi os på at matche priser på varer, hvor der allerede er anvendt en rabatkode eller voucher.

Hvis dit prismatch godkendes, får du tilsendt en rabatkode, der kan kun bruges én prismatch/kampagnekode pr. ordre.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.