pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 78

Indstil stigende retning
Side
per side

RACING SVØMMEBRILLER

Det er ikke kun badetøj, der skal bestå strenge regler for at blive tilladt til brug i konkurrencer. Racerbriller skal også være FINA-godkendt for at blive båret i alle FINA-tilknyttede svømmemesterskaber eller kvalifikationsstævner.

Hos ProSwimwear har vi et omfattende udvalg af racersvømmebriller designet af verdens bedste badetøjsmærker for at blive strømlinet og reducere luftmodstanden i vandet.

Speedo Fastskin og Arena Cobra-serierne er begge konkurrencebriller, der har etableret sig som enormt populære professionelle svømmebriller blandt vores loyale kunder. Disse ultraslanke briller har en række højteknologiske funktioner, der forbedrer svømmerens glid gennem vandet, samtidig med at de tilbyder uovertruffen perifert syn.

Der er et bredt udvalg af spejlede eller røgede linser, der passer til enhver svømmers præference, men vores udvalg af præstationsdrevne racerbriller stopper ikke med Speedo og Arena .

Mærker som TYR , MP Michael Phelps , Mad Wave og Aqua Sphere laver også exceptionelle racerbriller, der giver dig masser af brillemuligheder forud for dit næste store løb i poolen.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.