pladsholder-script-billede

Leveringsoplysninger

Alle produkter købt fra hjemmesiden er lavet i overensstemmelse med en forsendelseskontrakt. Det betyder, at risikoen for tab for sådanne produkter overgår til dig, når vi leverer dit produkt(er) til den adresse, du har givet os. Du vil være ansvarlig for produktet/produkterne, når de er i din fysiske besiddelse, eller når de er blevet leveret i overensstemmelse med leveringsinstruktionerne.

Det er dit ansvar at sikre, at den leveringsadresse, der er angivet, når du afgiver din ordre, er korrekt.

Hvis din ordre returneres uden levering, refunderer vi dig de samlede omkostninger for returnerede varer. Vi refunderer ikke forsendelsesomkostninger for ikke-leverede varer.

 

Beskadigede eller manglende genstande

Ved modtagelse af din ordre er du forpligtet til fysisk at inspicere den/de modtagne pakke(r), før åbning. Eventuelle skader skal rapporteres til os inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af varerne. Der kræves bevis ved indgivelse af erstatningskrav. Sørg for, at du underskriver varerne som beskadigede, eller tag fotografisk bevis på den eller de beskadigede pakker, før du åbner og bortskaffer forsendelsesemballagen. Krav om skade kan ikke behandles uden dette bevis.

Kontakt vores kundeserviceteam for assistance med beskadigede eller manglende varer, via e-mail til info@ proswimwear .co.uk eller på telefon på +44 (0)1278 550640.

 

Forsendelsestider

Ordrer afsendes fra vores lager mandag til fredag ​​08.30 til 14.00 britisk tid. Vi tilstræber at afsende inden for 24 arbejdstimer efter modtagelse af din ordre, men i travle perioder vil fremskyndede og næste dag leveringsordrer blive behandlet og afsendt med prioritet.

Eventuelle ordrer modtaget efter kl. 14.00 eller på et hvilket som helst tidspunkt i en weekend vil ikke blive afsendt samme dag og vil sandsynligvis blive behandlet den følgende hverdag.

 

Leveringsmetoder

Bemærk venligst: Transittider er kun en indikation af service som leveret af transportørerne selv, og er ikke en garanti for service. Første arbejdsdag begynder dagen efter afsendelse.

UK ordrer

Leveringsmetode

Koste

Transittider

Standard

Kongelig Post

£3.99 

(gratis ved ordrer over £100)

3 til 5 arbejdsdage

Næste dag*

DPD

 

£4.99

 

Næste arbejdsdag

(når det placeres før kl. 14)

Næste dag lørdag*

DPD

£11.99

Næste lørdag

(når det placeres før torsdag kl. 14)

* DPD Next Day og DPD Next Day Saturday-tjenester er ikke garanteret for leveringer til Nordirland.

 

Bemærk venligst: Vi kan ikke acceptere et tabskrav, medmindre der er gået 17 arbejdsdage eller mere, siden varen blev afsendt. Du kan bruge en forretningsdatoberegner (f.eks. denne hjemmeside) for at beregne, hvornår din 17. arbejdsdag bliver. Desværre vil vores kundeserviceteam ikke være i stand til at yde assistance med mistede eller forsinkede pakker, før denne dato er overskredet.

 

EU-ordrer

Nedenfor er estimerede transittider til europæiske lande, disse er estimerede tider og ikke garanteret. Importafgifter for EU er dækket af vores EU-forsendelsesmetode.

Østrig5-6 arbejdsdage
Belgien2-3 arbejdsdage
Bulgarien6-7 arbejdsdage  
Kroatien13-14 hverdage
Tjekkiet3-4 arbejdsdage
Danmark4-5 arbejdsdage
Estland10-11 hverdage
Finland5-6 arbejdsdage
Frankrig3-4 arbejdsdage  
Tyskland3-4 arbejdsdage  
Ungarn5-6 arbejdsdage  
Irland3-5 Arbejdsdage 
Italien4-5 arbejdsdage  
Letland10-11 hverdage
Luxembourg3-4 arbejdsdage
Malta9-10 hverdage
Holland2-3 arbejdsdage  
Polen5-6 arbejdsdage  
Portugal5-6 arbejdsdage  
Rumænien5-6 arbejdsdage
Slovakiet6-7 arbejdsdage  
Spanien5-6 arbejdsdage  
Sverige4-5 arbejdsdage  

Internationale ordrer (uden for eu)

Leveringsmetoder for internationale lande er underlagt leveringsselskaberne og deres tilbud på landbasis. Nogle lande tilbyder muligvis ikke alle leveringsmetoder. Første arbejdsdag begynder dagen efter afsendelse.

Nøjagtige forsendelsesgebyrer for dit land vil blive vist ved kassen. De viste transittider er en estimeret tidsramme som angivet af operatørerne selv og er ikke en garanti for service.

Selvom de fleste pakker ankommer til deres internationale destination inden for 5 til 7 arbejdsdage, skal du tillade op til 37 arbejdsdage for levering. 

Du er ansvarlig for eventuelle import-, told- eller skatteafgifter, der måtte blive pålagt af dit lands toldvæsen. Internationale pakker vil ikke blive betragtet som tabt før 37 hverdage efter den forventede ankomstdato.

 

Bemærk venligst: Internationale erstatningskrav kan først indgives 37 hverdage efter afsendelsesdatoen. Du kan bruge en forretningsdatoberegner (f.eks denne hjemmeside) for at beregne, hvornår din 37. arbejdsdag bliver. Desværre vil vores kundeserviceteam ikke være i stand til at yde assistance med mistede eller forsinkede pakker, før denne dato er overskredet.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.