pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 44

Indstil stigende retning
Side
per side

Zone3 er stolte af at være en af ​​de førende triatlon brands i verden, og etablerer sig som et af de mest spændende og fremadstormende brands på markedet. Med en produktførste tilgang har de været i stand til at opbygge en filosofi, der har hjulpet dem med at opnå industri høj anmeldelser baseret på hastighed, komfort, innovation og nogle gange vigtigst af alt prispunkt!

Deres første kollektion blev lanceret i 2009 efter mange års udvikling af elite atleter ved Loughborough University, som er en af ​​de førende sportsforskningsfaciliteter i Europa! Siden da er deres sortiment blevet ved med at vokse med catering til alle aspekter af en triatlet-garderobe. Fra våddragter og tri-tilbehør til badetøj og træningshjælpemidler Zone3 er et mærke, der er velegnet til begyndere hele vejen igennem til professionelle.

Zone3 har været en økologisk vækstmærke siden dag ét. Hvert år hælder de deres overskud tilbage i selskab at videreudvikle deres produkter og investere i flere lager for at følge med den stigende efterspørgsel. Når du køber et Zone3 -produkt, ved du, at det skal et sted hen værdsat.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.