pladsholder-script-billede

ZEAL·OUS / 'zeles / adj: At blive fortæret af intens entusiasme eller iver. Inspireret af en aktiv interesse eller passion.

10 Varer

Indstil stigende retning
per side

Zealous Swimwear blev skabt med en drøm om at inspirere unge atleter til at opnå det bedste, de kan. Baseret i Queensland, Australien, har de udviklet deres unikke mærke med et team af professionelle australske atleter, designere og tekstilspecialister.

Med det formål at afspejle passion, drive og vilje inden for deres svømmeområde. Som et mærke sigter Zealous efter at levere svømmetøj, der ikke kun giver atleter mulighed for at være sig selv, men også føler sig godt tilpas i det, de har på. Søger at fange storheden og selvtilliden hos sportsfolk over hele verden ved at levere aktive badedragter, der er holdbare, moderigtige og 100% australsk ejet!

Sådan plejer du dit Zealous Badetøj.

Forlæng levetiden på dit Zealous Swimwear ved at følge denne plejevejledning og læs altid plejeetiketten inden i din badedragt før brug. Ved at følge disse enkle trin bør din Zealous Badedragt holde op til 6 måneder under intense træningsniveauer og omkring 12 måneder ved lave til moderate træningsniveauer. Det er dit ansvar at passe ordentligt på tøjet, hvis du gør dette, garanterer du at du får mest muligt ud af din nye Zealous badedragt.

  • Skyl dit badekostume efter hver brug, og tør altid ud af direkte sollys.
  • Lad ikke dit jakkesæt rulles sammen i dit håndklæde
  • Håndvask ofte i varmt sæbevand
  • Må ikke lægges i blød, maskinvaskes, tørretumbles eller stryges
  • Undgå kontakt med ru overflader (poolkanter, dykkerbrætter, tøjmærker osv.).
  • Sæt ikke dit jakkesæt i direkte kontakt med solcreme, fake tan, bodylotion eller andre kemikalier, da de kan påvirke stoffet.
  • Bind kun træksnore i sløjfer og undgå dobbeltknude.


© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.