pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 248

Indstil stigende retning
Side
per side

TYR Badetøj

TYR badetøj er 'always in front' ifølge det amerikanske firmas slogan, og det er bestemt rimeligt at sige, at TYR badedragter har bevist deres værd sammen med de bedste i verden.

I løbet af de sidste 30 år er det amerikanske firma vokset til at blive et af de mest genkendelige mærker inden for svømning og triatlon.

Populariteten af TYR performance badetøj kommer fra mærkets evne til at kombinere hi-tech og innovative funktioner med slående iøjnefaldende mønstre og designs. Ikke alene presser TYR -badedragter dig til at svømme din bedste tid, de sørger også for, at du ser godt ud, når du gør det.

TYR svømmekostumer og jammers bruger den nyeste hydrosfæreteknologi, der ser vand omgive stoffet i stedet for at mætte det. Dette resulterer i en lettere og hurtigere racerdragt.

ProSwimwear er stolte af at være TYR badetøjsforhandler i Storbritannien, hvor mærket er blevet utroligt populært blandt svømmere - ikke kun for de konkurrencedygtige badedragter, men også det imponerende udvalg af tilbehør.

TYR -svømmetasker er et af de must-have-produkter ved poolen, mens TYR briller er ved at blive et populært valg blandt konkurrerende svømmere på grund af deres lave profildesign og spejlede linser.

TYR badetøjsserien stopper ikke med poolen. Det er også en triatlon-specialist med et komplet udvalg af tri-våddragter af højeste kvalitet og tilbehør til åbent vand.

Så besøg ProSwimwear , din nummer et TYR UK onlinebutik, og bliv udstyret med alt, hvad du behøver for at producere dine bedste præstationer nogensinde.

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.