pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 113

Indstil stigende retning
Side
per side

ORCA VÅDDRÆT

Grundlagt i New Zealand i 1993 af Scott Unsworth, har Orca brugt de sidste 25 år på at designe og udvikle en højtydende kollektion af svømmevåddragter. Orca våddragterne til mænd og kvinder er kendt for sin variation såvel som sin kvalitet, og tilbyder en bred vifte af våddragter, der opfylder behovene for alle individuelle svømmestile og budgetter. Uanset om du ønsker at konkurrere i triatlon, Swimrun eller svømning i åbent vand, vil vores omfattende kollektion af Orca våddragter have alt, hvad du behøver.

ORCA TRIATLON VÅDDRAGTER

Fra begynder til ekspert, vi har Orca triatlon våddragter for hvert evneniveau og budget. Orca er stolt af deres triatlon-våddragtsdesign, fordi de er 'af triatleter, for triatleter'. Med innovativt Orca design er hver våddragt udstyret med Yamamoto højtydende neopren, Hydrolite-paneler til hurtig fjernelse i overgange og Infinity Skin-foring for større fleksibilitet og mindre hudirritation

ORCA SWIMRUN VÅDDRAGTER

Der er også Orca våddragter til eventyrlystne vilde svømmere på udkig efter en ny udfordring eller udforske det åbne vand. Disse højteknologiske udvalg af Svømmeløb våddragter er perfekte til atleter, der ønsker at mestre denne spændende nye sport.

ORCA ÅBENT VAND VÅDDRAGTER

Tag på naturen med Orca våddragter i åbent vand, designet til udholdenhed, fleksibilitet og opdrift. Føl dig sikker på havet i en våddragt skabt med synlighed og varme i tankerne - nok til at tackle alle forhold, du møder.     

ORCA TILBEHØR

Udover vores Orca våddragter til triatlon og svømmeløb, finder du en kæmpe samling af tilbehør inklusive overgangsrygsække, finner og pagajer til din næste åbenvandsudfordring. Brug for mere? Shop udvalget af Orca beskyttelsesbriller og badehætter for at fuldende din samling. 


© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.