pladsholder-script-billede
  • I denne sektion finder du fitness badetøj til drenge. Hvis du ikke kan finde din størrelse, så besøg venligst vores herresektioner, hvor du finder en række andre størrelser.

Varer 1-20 af 454

Indstil stigende retning
Side
per side

Vores fitness-badetøjskollektion til drenge byder på svømning jammers, kufferter, svømme trusser og aquashorts i juniorstørrelser. Vi har masser af mærker på tilbud i vores fitnesssvømningsafdeling for drenge. Fra velkendte husstandsnavne som Speedo til nogle mindre kendte, men spektakulære kvalitetsmærker, som du måske ikke har hørt om før, så kom i gang med din shopping i dag!

De fleste af de drenges svømmekostumer, som du finder i denne sektion, er lavet af Extra Life Lycra, et materiale, der er berømt for en perfekt balance mellem komfort, pasform og lang levetid. Extra Life Lycra giver svømmeren en blød og behagelig følelse mod huden. Den har højere strækegenskaber end nogle andre materialer (såsom polyester), hvilket giver dig en fremragende badedragtpasform og en problemfri svømmetur. De fleste Extra Life Lycra-badedragter til drenge holder op til 10 gange længere end traditionel ubehandlet Lycra. Hvis din dreng elsker at svømme ofte og også gerne vil have nogle af de smarteste og sjoveste designs, så er en badedragt fra denne sektion det perfekte valg for ham!

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.