pladsholder-script-billede

2 Varer

Indstil stigende retning
per side

'Drag Shorts' er også nogle gange kendt som 'Resistance Shorts'. Dette svømmetræningstøj er designet til at blive brugt over dit almindelige badetøj for at skabe ekstra træk/modstand i vandet. Fordi dragshortsene skaber denne ekstra modstand, er svømmeren tvunget til at arbejde hårdere for at bevæge sig fremad gennem vandet. Efter at shortsene er fjernet, og svømmeren vender tilbage til at svømme i deres almindelige badedragt, føles det meget lettere at bevæge sig gennem vandet. Det er denne proces, der er med til at opbygge svømmernes kraft i bassinet.

Her hos ProSwimwear har vi et fantastisk udvalg af dragshorts, der passer til din personlige smag. Der er masser af vendbare modstandsshorts på tilbud, så du får al glæden ved to forskellige farver, men du behøver kun at købe den ene badedragt!

Vi har dragshorts fra topmærker inkl Arena, Maru og Dolfin . Vi har endda nogle interessante variationer til styrketræning i poolen. Det 'Dolfin Modstand Strømpebukser' er et twist på de traditionelle dragshorts. De strækker sig helt ud til anklen, hvorimod normale dragshorts normalt stopper omkring midten af ​​lårets højde. De kommer også i en række funky farverige designs for at imponere dine venner ved din næste træningssession!

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.