pladsholder-script-billede

Varer 1-20 af 152

Indstil stigende retning
Side
per side

Drenge svømmetrusser er en af ​​de mest populære stilarter af junior badedragter. Trusser er generelt i den klassiske " Speedo "-stil med et højt afrundet ben, minimal dækning og en indvendig snøre for at holde alt sikkert. Svømmetrusser betragtes nu som den 'traditionelle' stil af badedragt til mænd, der blev populær i 1960'erne og opnåede global anerkendelse med 'Speedoblev et populært kendt navn.

Svømmetrusser er lavet af en række materialer, herunder standard Lycra, Xtra Life Lycra, PBT eller Polyester, og vi tilbyder en række stilarter i hver type stof. PBT/polyester er kendt for at være det længst holdbare materiale, hvorimod traditionel Lycra er det mest komfortable og har den mest alsidige pasform. Hvis du leder efter en balance mellem komfort/blød følelse og en langtidsholdbar badedragt, så er Xtra-Life-Lycra et godt valg for dig.

Vores design spænder fra seriøse konkurrencebaserede svømmetrusser til de mest sjove og farverige, skøre svømmetrusser, du kunne forestille dig. Der er noget for enhver smag og pengepung blandt de hundredvis af drenge-badetrusser, så tøv ikke, begynd at shoppe i dag!

© 2024 ProSwimwear Ltd. alle rettigheder forbeholdes.